dilluns, 10 de desembre de 2018 10:33 h

Avís legal

Consorci Gestió Televisió Digital Local Demarcació Granollers
CIF: P0800184D
Tel: 93.538.17.48

  • El Consorci no es fa responsable de la informació o continguts que es pot obtenir a través d'enllaços a sistemes externs que no siguin depenents del Consorci.
  • Les imatges gràfiques, o continguts textuals són propietat del Consorci.

Aquestes imatges o texts, total o parcialment, no podran ésser reproduïts, duplicats, copiats o comercialitzats sense el consentiment exprés i per escrit. L'incompliment d'aquesta normativa és una infracció castigada per la legislació vigent.

POLÍTICA DE PRIVACITAT (LOPD)

Es realitzarà un estricte compliment respecte la normativa vigent en cada moment sobre Protecció de Dades de Caràcter Personal i adoptarà les mesures legalment exigibles per a la protecció de les dades de caràcter personal de l'usuari, preservant-ne la seva privacitat i confidencialitat.

  • El Consorci es compromet a mantenir tots les dades que ens faciliten els nostres usuaris en la màxima confidencialitat i a no subministrar-los a terceres parts, d'acord amb els principis de protecció de dades de caràcter personal de la LOPD (Llei Orgànica 15/1999, del 13 de desembre).
  • L'usuari del web dóna el seu consentiment exprés i inequívoc i, per tant, autoritza a el Consorci a incorporar les dades que facilita per aquest mitjà als seus fitxers automatitzats i al seu tractament i ús correcte.
  • L'usuari del web que facilita dades de caràcter personal a el Consorci podrà exercir al seu dret d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les seves dades, en cas de que ho sol·liciti a les oficines de el Consorci.

 

Consorci Gestió Televisió Digital Local Demarcació Granollers - © 2009 Tots els drets reservats
Truca'ns al 93 870 07 91 o contacta amb nosaltres
Avís legal | Crèdits