dijous, 17 de gener de 2019 06:32 h

Formulari sol·licitud còpia DVD

És obligatori emplenar els camps marcats amb un asterisc (*).

Nom o denominació social *
Adreça *
Codi postal *
Població *
NIF o CIF *
Telèfon *
Adreça e-mail *
Dades de la còpia *
Data d'emissió *
Format: dd/mm/aaaa
Referència o títol
Nombre de còpies *
Indiqueu on voleu rebre la còpia *
Observacions
Preu

1. còpia DVD fins 11 minuts de durada 12,71 € (preu sense IVA)
2. còpia DVD de 12 a 60 minuts de durada 15,25 € (preu sense IVA)
3. còpia DVD de 61 a 120 minuts de durada 21,19 € (preu sense IVA)

4. Despeses d'enviament 4,75 € (preu sene IVA) *

* opcional

Informació

Un cop hagim rebut el formulari, us proporcionarem una factura amb un número de referència per fer efectiu el pagament davant l'entitat bancària (Unnim). En el moment de fer el pagament s'ha de facilitar aquest número de factura.

El material (DVD de VOTV amb caixa rígida) podrà ser lliurat, dins els 15 dies posteriors al pagament, el lliurament es podrà fer o bé a les oficines de Vallès Oriental Televisió (Roca Umbert, Granollers) o es podrà enviar al domicili que s'indiqui al formulari assumint el client les despeses d'enviament.

Si el material fos defectuós caldrà notificar-ho dins els 5 dies posteriors a la seva recepció. Serà condició indispensable per produir una altra còpia el retorn del material defectuós.

ATENCIÓ: El propietari del copyright s'ha llicenciat aquest DVD única i exclusivament per al seu ús domèstic. Tots els altres drets estan reservats. Qualsevol còpia no autoritzada, edició, lloguer, intercanvi, préstec, exhibició pública i / o retransmissió d'aquest DVD o d'alguna part del mateix, sense autorització expressa, estan terminantment prohibits i la realització de qualsevol d'aquestes activitats faria incórrer en responsabilitat civil i podria donar lloc a actuacions penals. Aquest DVD no ha de ser exportat, distribuït i / o venut sota qualsevol modalitat comercial fora de la Unió Europea sense l'autorització expressa de Vallès Oriental Televisió SLU. Els drets de venda i / o lloguer d'aquest DVD estan específicament recollits a aquest DVD.

Consorci Gestió Televisió Digital Local Demarcació Granollers - © 2009 Tots els drets reservats
Truca'ns al 93 870 07 91 o contacta amb nosaltres
Avís legal | Crèdits