dilluns, 10 de desembre de 2018 10:43 h

Sintonitza’ns

COM LA PODEM VEURE?

Per rebre-la, cal tenir en compte tres factors: ser en zona de cobertura del Vallès Oriental, tenir la instal·lació adaptada i disposar d'un televisor amb TDT incorporat o un descodificador de TDT.

Els edificis de les comunitats de veïns han de tenir les antenes comunitàries adaptades a la TDT. Cada veí pot optar pel descodificador o receptor TDT més adequat a les seves necessitats o pel televisor amb TDT incorporat.

Si ja teniu la TDT en funcionament i no ens veieu, torneu a sintonitzar els canals automàticament per trobar-nos. El nostre canal estarà identificat amb el nom de VOTV - Vallès Oriental Televisió -.

Us proposem que ens col·loqueu al canal 11 del vostre televisor!

EN CAS DE NECESSITAR SUPORT

En el cas d'instal·lacions que requereixin fer una adaptació o si no es rep correctament, es poden consultar les empreses instal·ladores homologades a través de la web www.tdt.cat (Agent TDT) o trucant al 012 - Servei d'Atenció Ciutadana.

COBERTURES TDT

Desde VOTV som conscients que a dia d'avui encara hi ha zones fosques o d'ombra a on la cobertura és escassa o nul.la. Alguns d'aquests problemes s'esdevenen de la futura apagada analògica i alguns altres són directament relacionats amb les coberures dels repetidors que hi ha per tota la comarca. Per tal de detectar aquestes zones amb fiabilitat, us demanem que si la vostra instal.lació està al dia i no podeu sintonitzar el nostre canal, ens envieu un correu adjuntant-nos nom, adreça i número de contacte i així poder fer un estudi de cobertures per tal de poder aportar a les autoritats pertinents tota la informació de la que disposem. És per a nosaltres una proritat que VOTV arribi a totes les llars del Vallès Oriental.

Si voleu buscar el nostre canal però no voleu resintonitzar-los tots, podeu fer una recerca manual en el vostre receptor de TDT. La nostra freqüència es troba als 626MHz.

Consorci Gestió Televisió Digital Local Demarcació Granollers - © 2009 Tots els drets reservats
Truca'ns al 93 870 07 91 o contacta amb nosaltres
Avís legal | Crèdits